skip to Main Content
Henk Visch

Henk Visch, foto Anne Breel

Workshop oog op
 • Plaats
  ZB| Planbureau en Blbliotheek van Zeeland, Wim Hofmanzaal en Johanna Kruitzaal (souterrain), Kousteensedijk 7, 4331JE Middelburg.
  Datum
  Zaterdag 21 oktober van 09:30 uur tot 16:00 uur, open vanaf 09:15 uur (aanbellen).
  Aanmelden
  Uiterlijk maandag 16 oktober a.s. via  info@cbkzeeland.nl of telefonisch 0118-611443
  Kosten
  € 15,– inclusief lunch
Pop en Co

Anne Breel (Vlissingen 1959)

Van origine is Anne Breel keramiste met verschillende uitstapjes naar diverse disciplines. In 2008 is zij aan de Fotovakschool in Rotterdam de Hbo-opleiding “Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie” begonnen, welke zij in 2012 afrondde.
Na een aantal foto en video opdrachten voor o.a. CBK Zeeland en Galerie Caesuur in Middelburg, is zij als ZZP’er begonnen aan het Pop en Co beeldstripproject. Dit fulltime project wordt verzonnen en uitgevoerd door haar. Humor speelt hierin een grote rol. Op het moment loopt een tentoonstelling bij De Drvkkery in Middelburg waar op 27 september een Pop en Co boek gepresenteerd wordt. Een tweede expositie (tot 1 juli 2018) bij de Sloecentrale te Ritthem, met toegepast werk in Pop en co stijl. Anne Breel is ook de fotograaf van de FAÇADE 2017 installaties voor de bijbehorende cataloguskrant.

De workshop

Wij starten om 09:45 uur in de Wim Hofmanzaal en Johanna Kruitzaal met een inleiding tot de workshop. Anne formuleert een opdracht waarmee de deelnemers aan de slag gaan. De deelnemers gaan rond 10:30 uur het centrum van Middelburg in om de opdracht uit te werken en komen om 12:45 uur terug naar de ZB. Daar worden bestanden van drie/vijf – door de deelnemer zelf geselecteerde – foto’s gedownload en is er een lunch. Na de lunch, worden de geselecteerde foto’s gezamenlijk besproken.
Om 16:00 uur sluiten we de middag af. Resultaten van de workshop zullen geplaatst worden op onze website en op de CBK Facebook-pagina.

Collage

werk van Anne de Vries, Berlinde de Bruyckere en Ed Fornieles (foto’s Anne Breel)

Apparatuur
Naast een digitaal fototoestel (indien mogelijk ook statief) vragen wij u een laptop mee te nemen voor het eenvoudig bewerken van de foto’s en het plaatsen van geselecteerde foto’s op een USB stick. Tijdens het fotograferen kunnen materialen in de zaal worden achtergelaten. Medewerkers van CBK Zeeland zijn steeds aanwezig op de locatie in de ZB.

Betaling
De kosten voor deze dag bedragen 15 euro inclusief lunch en drankjes tijdens en na het middagprogramma. Graag dit bedrag op 21 oktober bij binnenkomst contant en gepast betalen (pinnen is niet mogelijk).

Parkeren
Bij de ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland is er voldoende parkeergelegendheid voor auto’s en fietsen.

Aanmelden

Aanmelden graag uiterlijk maandag 16 oktober a.s. via mailadres info@cbkzeeland.nl

Wij wensen u alvast een hele fijne fotografiedag!

Back To Top