skip to Main Content

 

MIDDELBURG

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg ligt op een zeer comfortabele reisafstand van Rotterdam, Breda, Gent en Antwerpen. Façade 2017 vindt plaats in het centrum van de stad. Goed te bereiken met openbaar vervoer en auto en met volop accommodatie (ook in de omliggende plaatsen) voor een fijne citybreak of vakantie.

lange jan gezien vanaf stadhuis middelburg

overnachten
Middelburg heeft volop accommodaties en ook in omliggende dorpen en steden kunt u prima terecht voor een overnachting.

bereikbaarheid Middelburg
Auto: Volg vanuit Rotterdam de A16 naar het zuiden en neem de A17 richting Roosendaal. U gaat de A58 op en neemt na ongeveer 60 kilometer afslag 39 richting Middelburg centrum.  Vanuit Breda neemt u de A58 in de richting Roosendaal en Vlissingen. Na zo’n 95 kilometer neemt u afslag 39 richting Middelburg centrum. Vanuit Antwerpen neemt u de A4 naar het noorden. U neemt vervolgens de A58 in de richting Vlissingen en Middelburg waarna u uiteindelijk afslag 39 richting Middelburg centrum neemt. Middelburg is vanuit Antwerpen/België ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op www.westerscheldetunnel.nl.

parkeren
parkeren middelburg

In Middelburg centrum geldt betaald parkeren.
Lees verder>

openbaar vervoer
Middelburg is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Het NS treinstation en het busstation bevinden zich aan de rand van het centrum. Alle locaties van Façade 2017 bevinden zich dus op loopafstand. Uw vervoer plannen: www.ov9292.nl

locaties Middelburg
Façade 2017 is een project van CBK Zeeland. Contactinfo:

CBK Zeeland
Balans 17
4331 BL Middelburg
0118-611443
www.cbkzeeland.nl

Back To Top